Domácí výroba?

Co vlastně potřebujeme na výrobu bezinkové limonády ? Jaký je postup? Nasbírejte si asi třicet pět kousků bezových květů. Připravte se, že spotřebujete sedm litrů vody a přibližně jeden kilogram cukru. Dále určitě nezapomeňte koupit kyselinu citronovou. Květy pak namočíme alespoň na dvacet čtyři hodin právě do vody. Po tomto čase tekutinu zcedíme, přimícháme cukr a kyselinu citrónovou a necháme po dobu pěti dnů odpočívat při pokojové teplotě. Následně už udržujeme roztok v chladu, nejlépe v lednici. Při chuti tento sirup zalijeme vodou a nápoj je hotový.

Snazší cesta?

Když jsem si přečetla tento návod na výrobu této limonády, rozhodla jsem se, že si prostě najdu výrobce, který tuto práci udělá za mě. Spoléhám tedy na to, že dodržuje domácí postupy a opravdu používá přírodní ingredience. Našla jsem jej. Nejen, že jeho sirupy chutnají báječně, ale každopádně také používá pro své produkty nádherné lahvičky.

Domácí výroba?
4.8 (95%)4